zarovka sipka kafe
#C#   #PHP   #.NET   #Development   #Team   #Job #MySQL   #MS SQL   #HTML #Kotlin #React

Technologie a projekty

Na jakých technologiích v našich projektech jedeme?

Webové aplikace vyvíjíme v PHPku na Laravelu, ale ještě se vyskytují starší projekty na Zend Frameworku, z databází je pro nás stěžejní PostgreSQL, na frontend máme Node.js, Vue.js, Svelte, jQuery a UI knihovny. Balíčkujeme ve webpacku a používáme ECMAScript (6).

PHP
Laravel

Děláme multiplatformní appky pro Windows, Mac OS a iOS v C# na Xamarinu. Máme za sebou stovky releasů a pracujeme na přidávání nových funkcionalit a rozšiřování služeb.

Využíváme kontejnerování přes Docker, ElasticSearch na fulltextové vyhledávání, dění v síti monitorujeme přes GrayLog

Projekty řídíme v Redmine, komunikujeme přes instant messengery, na plánování sprintů se nám osvědčilo Trello. Jako vývojové prostředí používáme PhpStorm a Visual Studio. Verzujeme v kombinaci Gitu + Gitlabu, na některých starších projektech v SVNku. Na continuous integration používáme GitLab CI. A pro zajímavost: většinu realizací provozujeme na vlastním HW.


Práce v A-WebSys? Ano!

Máš zájem o některou z nabízených pozic? Chceš se ještě na něco zeptat? Zavolej, napiš nebo zrovna vyplň formulář pod vybranou pozicí. Určitě se ozveme!

Moni&Heli

HR manažerky

Máme "na radost" celé brněnské HR království se vším všudy. Pokud se ti líbí nabízená pozice, ozvi se nám: monika.kolarova@awebsys.cz nebo helena.halirova@awebsys.cz