zarovka sipka kafe
#Blog   #SSL   #HTTP/2   #Agile   #Team   #News #GTM   #GA   #HTML

Jaké bylo naše léto

..aneb co se u nás dělo v červenci a srpnu

DAV_9118.jpg

Létu už máváme a proto nastal čas, abychom se s vámi podělili o to, co se u nás za tu dobu událo. Většina kolegů si během prázdnin užívala dovolených a zaslouženého odpočinku. Jelikož se všichni rádi podívají na fotky z dovolené, rozebírají tipy na zajímavá místa a zážitky, rozhodli jsme se vyhlásit Soutěž o nejhezčí fotku z dovolené. Ta nám teď akorát skončila a již brzy bude znát svého vítěze. 

Poslední pátek v červenci je dnem systémových administrátorů. Tento den jsme náležitě oslavili s dobrým jídlem a samozřejmě jsme připravili i drobnost pro naše dva administrátory v podobě tekutých dárečků. 


Ve volných chvílích jsme hráli fotbálek a šipky, abychom více ucelili náš kolektiv. Při hraní her nesměl chybět ani náš ředitel Ondřej Blažek. A protože jsme takoví milovníci a ještě k tomu soutěživí, od srpna jsme spustili Turnaj ve fotbálku! Na vítěznou dvojici čeká zajimavá výhra. 


Podařilo se nám také domluvit teambuilding, kterým byla grilovačka v Lužánkách. Využili jsme možnosti veřejného grilu, dát si něco dobrého a v pátek po práci si popovídat na rozložené dece. Role Grillmana v bílém se ujal Ondra. 


Také se nově můžeme těšit z Awebsysích věciček. Kávu a čaj si můžeme vychutnat v hrníčku se jménem a teď už většinu AwebSysáku i AwebSysaček poznáte podle stylové mikiny či trička!

 

A to je vše z našeho léta. Již teď se těšíme, co dalšího nás v následujících měsících čeká. 

Vaše HR Eli
#AwebSys #zivotVawebsysu #jeNamFajn #leto2022 #teambuilding #Brno