zarovka sipka kafe
#App   #Mobil   #Agile   #Redmine   #Fintech   #Scrum   #Selenium #PSD2   #WSP2   #PHP #SOAP

Historie společnosti

Přinášíme stručný výčet historických milníků a časového vývoje naší společnosti.

Neoficiální historie společnosti se začala psát již v roce 1996, kdy si její současný jednatel David Pres zřídil při studiích informatiky živnostenský list. Během let zahájil podnikání v oblasti tvorby webových prezentací. V důsledku sílící profesionalizace této činnosti a růstu počtu klientů došlo v roce 2003 k založení právnické osoby s.r.o. Od tohoto roku se tedy začíná odvíjet oficiální historie společnosti A-WebSys.
Název společnosti je odvozen od slov Advanced Web Systems, což bylo vždy naše hlavní moto.

Společnosti se dařilo postupně růst a získávat významné klienty (namátkou např. Český rozhlas, ŠkodaAuto, EuropaMobel). Profilovali jsme se jako poskytovatelé komplexních webových služeb.

Významnou změnou v naší orientaci bylo zahájení spolupráce se společností Partners Financial Services v roce 2011. Tato spolupráce nám pomohla jako dodavateli vstoupit do světa finančního sektoru. Zároveň jsme pro Partners vyvinuli klíčové systémy a získali důvěru, která se v roce 2016 přetavila ve strategické partnerství v podobě kapitálového vstupu do naší společnosti. A-WebSys a Partners nyní těží ze svých mnohaletých zkušeností a díky silnému spojení jsme společně připraveni na velké výzvy.

Potřebujete poradit?

Máte dotaz ohledně našich služeb, nebo je vše jasné a chcete s námi začít spolupracovat na novém projektu? Neváhejte nás kontaktovat.

Zobrazit kontakty

David Pres

Jednatel

David stojí u kormidla od založení firmy. Stanovuje firemní strategii a řeší důležité obchodní případy. Pokud není zrovna s rodinou, leze po horách nebo běhá delší tratě.