zarovka sipka kafe
#App   #Mobil   #Agile   #Redmine   #Fintech   #Scrum   #Selenium #PSD2   #WSP2   #PHP #SOAP

Fintech aplikace

Jsme experti na vývoj fintech aplikací, dodáváme řešení pro přední společnosti finančního sektoru.

Projekty postavené na moderních a inovativních technologiích v souvislosti s finančními službami, tak by se dala jednoduše shrnout zkratka fintech.

Čím dál častěji je možné tradiční finanční služby, jako například správu bankovního účtu, sjednání půjčky nebo třeba uzavření pojištění online, zpřístupnit kdykoliv a odkudkoliv jednoduše na počítači, notebooku, tabletu nebo mobilním telefonu. Fintechem může být inovativní služba, nový prodejní kanál, mobilní aplikace nebo cokoliv jiného, kdy technologie lidem zjednoduší život, poskytuje komfort a svobodu ve smyslu správy osobních financí.

RELOGIO

Řešení Relogio je zcela nová generace interaktivních prezentací s možností okamžité akvizice. Personalizované vizualizace a modelace dat zapojí klienta a podpoří jeho zájem. Výstupem může být analýza nebo dokonce podepsaná smlouva.

Vývoj fintech aplikací

S vývojem fintech aplikací máme několikaleté zkušenosti a úspěšně jsme realizovali řešení pro přední bankovní instituce. Sháníte inovativní řešení a potřebujete pomoc při realizaci moderní fintech aplikace? Přijďte se poradit již s jejím návrhem, aby splňovala všechny vaše požadavky. Vytváříme kvalitní aplikace, které již vyzkoušely statisíce uživatelů. Rádi vytvoříme fintech aplikaci i pro Vás.


Potřebujete poradit?

Máte dotaz ohledně našich služeb, nebo je vše jasné a chcete s námi začít spolupracovat na novém projektu? Neváhejte nás kontaktovat.

Zobrazit kontakty

Jaroslav Gongala

Projekt manager

Jarda má pod svými křídly primárně fintechové projekty. Má mnoho zkušeností díky kterým je schopen pomoct zákazníkovi ve všech směrech v rámci celého životního cyklu projektu.