zarovka sipka kafe
#App   #Mobil   #Agile   #Redmine   #Fintech   #Scrum   #Selenium #PSD2   #WSP2   #PHP #SOAP

Mobilní aplikace

Vyvíjíme aplikace pro chytré mobilní telefony a tablety na platformách iOS, Android a Windows.

Vývoj mobilních aplikací na míru představuje několik fází, které na sebe vzájemně navazují. Před zahájením každého projektu analyzujeme, měříme a odhadujeme jeho náročnost. Než přejdeme k samotnému programování, navrhujeme design, malujeme, kreslíme a soustředíme se na uživatelské rozhraní aplikace.

Každý projekt z naší dílny před spuštěním projde rukama zkušených a přísných testerů. Jakmile je aplikace odladěná a otestovaná, zajistíme její vydání a pomáháme ji šířit mezi uživatele. Vydáním aplikace projekt nekončí, aplikace začíná žít a my jsme připraveni zajistit její servisní podporu, údržbu a rozvoj. V rámci celého vývojového cyklu používáme nejnovější postupy a ty nejlepší dostupné nástroje.


Nevyvíjíme pouze chytrá řešení pro mobilní zařízení. Vyvíjíme především chytrá řešení pro lidi. Sháníte partnera pro vývoj mobilní appky? Přijďte se poradit již s jejím návrhem, aby splňovala všechny vaše požadavky. Vytváříme mobilní aplikace na míru a rádi vytvoříme aplikaci i pro vás.


Potřebujete poradit?

Máte dotaz ohledně našich služeb, nebo je vše jasné a chcete s námi začít spolupracovat na novém projektu? Neváhejte nás kontaktovat.

Zobrazit kontakty

Jaroslav Gongala

Projekt manager

Jarda má pod svými křídly primárně fintechové projekty. Má mnoho zkušeností díky kterým je schopen pomoct zákazníkovi ve všech směrech v rámci celého životního cyklu projektu.