zarovka sipka kafe
#C#   #PHP   #.NET   #Development   #Team   #Job #MySQL   #MS SQL   #HTML #Kotlin #React

Technologie a projekty

Na jakých technologiích v našich projektech jedeme?

Webové aplikace vyvíjíme v PHPku na Laravelu, ale ještě se vyskytují starší projekty na Zend Frameworku, z databází je pro nás stěžejní PostgreSQL, na frontend máme Node.js, Vue.js, Svelte, jQuery a UI knihovny. Balíčkujeme ve webpacku a používáme ECMAScript (6).

PHP
Laravel

Děláme multiplatformní appky pro Windows, Mac OS a iOS v C# na Xamarinu. Máme za sebou stovky releasů a pracujeme na přidávání nových funkcionalit a rozšiřování služeb.

Využíváme kontejnerování přes Docker, ElasticSearch na fulltextové vyhledávání, dění v síti monitorujeme přes GrayLog

Projekty řídíme v Redmine, komunikujeme přes instant messengery, na plánování sprintů se nám osvědčilo Trello. Jako vývojové prostředí používáme PhpStorm a Visual Studio. Verzujeme v kombinaci Gitu + Gitlabu, na některých starších projektech v SVNku. Na continuous integration používáme GitLab CI. A pro zajímavost: většinu realizací provozujeme na vlastním HW.


Práce v A-WebSys? Ano!

Máš zájem o některou z nabízených pozic? Chceš se ještě na něco zeptat? Zavolej, napiš nebo zrovna vyplň formulář pod vybranou pozicí. Určitě se ozveme!

Heli

HR manažerka

Mám "na radost" celé brněnské HR království se vším všudy. Pokud se ti líbí nabízená pozice, ozvi se na: helena.halirova@awebsys.cz