zarovka sipka kafe
#C#   #PHP   #.NET   #Development   #Team   #Job #MySQL   #MS SQL   #HTML #Kotlin #React

Jak to u nás vypadá?

Máme kanceláře přímo v centra města, pohodlně dostupné hromadnou dopravou. Naše hlavní základna je na Kobližné 53/24 v OD Centrum.

Tykáme si, nebaví nás byrokracie a máme rádi pohodovou atmosféru. Pracujeme v malých týmech, s klienty komunikují projekťáci, vývojářům dopřáváme klid na práci. Juniory má pod křídlem některý ze zkušenějších vývojářů. Potřebuješ s něčím poradit? Tvůj parťák sedí vedle tebe. Na prohlídku našich kanceláří se můžeš vydat tudy.

Kam na oběd? Občas si s tím lámeme hlavu, protože je opravdu z čeho vybírat. Máme v okolí 10+ osvědčených míst, kde se dobře najíš. Spokojíš se se studentským standardem? Chceš něco lepšího? Je libo čínu nebo indii? Pizzu? Českou klasiku nebo designovku s dezertem? Všechno v docházkové vzdálenosti.

Tátové a mamky vítáni! Kromě ajťáků jsme také tátové a víme, jak důležité je být u toho, když naše děti vyrůstají. Máme možnost pracovat na zkrácený úvazek, využívat flexibilní začátek a konec pracovní doby, pracovat z domova, využít čtyřdenního pracovního týdne. Co bys uvítal Ty?

Byli jsme cool, ještě než to bylo cool ;-)  Máme za sebou mnoho let webového vývoje a vždycky pro nás bylo důležité, abychom se v práci cítili dobře. Jsme prima parta v práci i u piva, jednou za čas společně vyrazíme za sportem či zábavou nebo se pustíme do odvážnější akce a jedeme na víkend do Alp. Jako relax si v práci hodíme šipky nebo dáme cestu z/do práce na kole. Koukni se, jak to u nás žije na facebooku.


Práce v A-WebSys? Ano!

Máš zájem o některou z nabízených pozic? Chceš se ještě na něco zeptat? Zavolej, napiš nebo zrovna vyplň formulář pod vybranou pozicí. Určitě se ozveme!

Moni&Heli

HR manažerky

Máme "na radost" celé brněnské HR království se vším všudy. Pokud se ti líbí nabízená pozice, ozvi se nám: monika.kolarova@awebsys.cz nebo helena.halirova@awebsys.cz