zarovka sipka kafe
#Vize #Mise #Cile #Strategie #Stakeholders #Zakaznici #Lide #EU #Podporujeme #Historie

Podporujeme

Podporujeme nejenom mladé rodiny, ale třeba i seniory z brněnského domova s pečovatelskou službou.

Taťkové a mamky vítáni!

Patříme k firmám, které podporují aktivní otcovství. U pracovního pohovoru neřešíme, jestli máte nebo nemáte děti. Mamky a taťkové jsou pro nás lidé a zaměstnanci jako všichni ostatní. Z vlastní zkušenosti víme, co znamená vodit děti do školky, starat se o ně, když jsou nemocné, a být s nimi v důležitých okamžicích. Našim zaměstnancům vycházíme vstříc např. formou home office, práce na zkrácený úvazek, flexibilním začátkem a koncem pracovní doby. K fandění rodičům jsme se přihlásili už v roce 2014, kdy jsme se získali značku kvality Tátové vítáni. Vznikla s cílem podpořit otce či potenciální otce v péči o děti a je projektem Ligy otevřených můžu, o. s., Unie center pro rodinu a komunitu a Fatherhood Institute z Velké Británie.

Pomáháme na startu

Účastníme se projektu Cesta pro mladé www.cestapromlade.cz a pomáháme tak studentům získat praktické zkušenosti ještě před ukončením studia. Studujete IT, přemýšlíte o bakalářské nebo diplomové práci a zajímá vás některá z oblastí, které se věnujeme? Chcete při škole získat zkušenosti s vývojem na komerčních projektech? Čekáme na vás, až se ozvete. Společně najdeme téma, které by splňovalo parametry interního projektu a zároveň dostálo nárokům závěrečné práce na vaší fakultě. Umožníme vám využít naše prostory a hardware pro přípravu závěrečné práce a v případě, že se budete podílet na komerčním projektu, nabízíme také finanční ohodnocení.

Propojujeme generace

Rozhodli jsme se vystoupit ze stereotypu „mladých“, kteří mají plné hlavy technologií a ideálů a žijí ve vlastní sociální bublině. Věříme, že také stáří zaslouží úctu, respekt a porozumění. Proto jsme v brněnském Domově pro seniory Koniklecová finančně podpořili projekt terapeutických návštěv zvířat, které přinášejí klientům domova tolik potřebný kontakt s vnějším světem, navozují pocit fyzické a psychické pohody a činí život spokojenějším. www.kon.brnods.cz


Potřebujete poradit?

Máte dotaz ohledně našich služeb, nebo je vše jasné a chcete s námi začít spolupracovat na novém projektu? Neváhejte nás kontaktovat.

Zobrazit kontakty

David Pres

Jednatel

David stojí u kormidla od založení firmy. Stanovuje firemní strategii a řeší důležité obchodní případy. Pokud není zrovna s rodinou, leze po horách nebo běhá delší tratě.