zarovka sipka kafe
#Mapa   #GDPR   #Faktury   #Kudy   #Office   #Invoice   #Brno #Kde   #Kam   #Parking

Kanceláře A‑WebSys

Naše kanceláře nabízejí dostatek prostoru pro práci i zábavu. Přijďte se přesvědčit osobně.

Naše nové kanceláře v centru Brna mají více jak 1000m2. Jejich rekonstrukce proběhla na počátku roku 2022. Máme k dispozici několik zasedaček, kuchyňku s profi kávovarem Astoria a kvalitní čerstvě praženou kávou, šipky, fotbálek a další vychytávky. Pracovní stoly se umí stisknutím tlačítka výškově nastavit a dva 24" monitory Dell nebo širokoúhlý prohnutý monitor jsou samozřejmostí. 

Ač na kraji historického centra, máme dostatek parkovacích míst pro ty, kdo potřebují jezdit vozem. Jsme však kousek od hlavního nádraží, takže dostat se k nám hromadnou dopravou je opravdu hračka. Myslíme i na kolegy, kteří využívají alternativní formu dopravy jako je kolo či koloběžka. Pro ně máme k dispozici sprchu, prostory pro uložení dopravního prostředku či sušáky na oblečení :-)

V okolí je opravdu velké množství restaurací pro kvalitní oběd či obchodní schůzku. Přestože využíváme i home-office, rádi se do těchto kanceláří vracíme.


Potřebujete poradit?

Máte dotaz ohledně našich služeb, nebo je vše jasné a chcete s námi začít spolupracovat na novém projektu? Neváhejte nás kontaktovat.

Zobrazit kontakty

Andrea Matyášová

Office manager

Andrea zajišťuje provoz našich kanceláří a hlídá všechny termíny. Pokud máte nějaké dotazy ohledně A‑WebSys, směřujte je na Andreu.