zarovka sipka kafe
#Blog   #SSL   #HTTP/2   #Agile   #Team   #News #GTM   #GA   #HTML

Jarní minirekapitulace

Po kratší odmlce o sobě opět dáváme vědět, a to s cílem nahlédnout k nám dál než k proskleným dveřím, které na vás čekají ihned po výstupu z výtahu na patře, kde sídlí naše kanceláře.

BeFunky-collage.jpg

 A co všechno jsme za těch několik týdnů stihli? Podarovat děti v dětském domově, brunch v Iresoftu, společný bowlingový večer nebo třeba oslavit svátek zamilovaných, vlastně laskavých.

Začátkem roku naši bandu posílil Petr, nový markeťák, který začínal jako technická podpora pro software sloužící k rezervaci golfových hřišť. Doma má dvě děti a dvě kočky, baví ho fantasy, sci-fi a do uší si rád pouští hard rock. Petrovu práci tak můžete posledních několik týdnů sledovat nejen na našich sociálních sítích, ale také tady na webu. P. S. Umí skvělý tiramisu!


Koncem ledna se náš HR tým nechal nalákat na Inspirační snídani, pravidelnou akci, kterou pořádá brněnský Iresoft. V IRE Domově se přednášelo na téma Digitalizace personálních procesů ve firmě a šetření času. Klára Gottwaldová nám řekla více o typech problémových zaměstnanců ve firmách, Kateřina Růžičková a Monika Kadlecová zase mluvily o HR kampaních a využití AI v náborovém procesu. Nalákání stálo za to!
 


Jakmile se únor přenesl do své poloviny, bylo to znamení, že se blíží oslava svátku zamilovaných. My ji tentokrát zahalili do jiného kabátku a oslavovali laskavost mezi námi ve firmě. Růže ve váze, dobrůtky také a příjemná atmosféra na rozdávání. Třešničkou na dortu bylo bingo dobrých skutků, kterého se někteří z našich kolegů zhostili s naprostou laskavostí.


První teambuilding v roce 2024? Long time, nooo see! Nevymýšleli jsme nic světoborného, zarezervovali bowlingové dráhy a kulečníkové stoly a společně s kolegy vyrazili jednoho únorového večera, abychom zase o něco více utužili vzájemné vazby, vydechli si a nemysleli jen na pracovní povinnosti.

 

Koncem února jsme také zorganizovali předání dárku pro Dětský domov Dagmar, ve kterém nás přivítal pan ředitel Daniel Kusý. Zároveň nám také přiblížil, jaký režim aktuálně v domově funguje a kdo jsou současní klienti. A co jsme dětem nakonec vezli? Drželi jsme se přání paní vychovatelky domova a finance vybrané na vánočním večírku jsme proměnili v pomůcky do polytechnické výchovy (představte si oboustranné a lepicí pásky, sešívačky, ozdobné děrovačky, spreje, laminovací fólie nebo třeba tavné pistole a náplně, hřebíky či šroubky). Protože po každé práci mají následovat také koláče, tak jsme dětem do krabic přihodili nějaké sladkosti navíc.

 

I nadále míváme pizza pátky, užíváme si firemní masáže, slavíme narozeniny i nastoupeniny a odpočinkový koutek jsme nově doplnili o IT literaturu. Jen máme někdy pocit, že fotbálku ani šipkám prostě konkurovat nemůže.

 

Jaký byly první týdny nového roku ve vaší firmě?