zarovka sipka kafe
#Blog   #SSL   #HTTP/2   #Agile   #Team   #News #GTM   #GA   #HTML

Únorový blog

Další měsíc v roce 2023 utekl jako voda a je tu nový blog! Dnes to bude malé shrnutí, co se u nás dělo v únoru.

IMG_1623.jpg

V první řadě jsme si užili první teambuilding letošního roku.Tentokrát se jednalo o akci pro milovníky kávy (a že jich tu máme!), a to cupping přímo od pražírny Rebelbean v krásném prostoru uprostřed Brna - Clubco.

Ochutnávalo se celkem 8 výběrových káv. Dozvěděli jsme se něco o jejich původu, jak se pěstuje a jak se praží. Některé kávy měly opravdu neotřelou chuť a rozdíl byl mezi jednotlivými doušky opravdu poznat. Chvíli to trvalo, ale nakonec si během večera každý z nás našel svého favorita!

K druhému měsíci v roce neodmyslitelně patří i Valentýn, který se slavil i u nás v A-WebSysu. Čtrnáctého února jsme se rozhodli každého zaměstnance potěšit přáníčkem a něčím sladkým na zub. Láska totiž prochází žaludkem! 

Opět proběhlo i palačinkové pondělí a náš tradiční pizza pátek - tentokrát nám 7 pizz zmizelo rychlostí blesku, ani jsme je nestihli vyfotit celé :) 

A v neposlední řadě bychom chtěli pogratulovat několika kolegům, kteří slavili své nastoupeniny. Kolega Kuba letos oslavil už svůj šestý rok v  A-WebSysu a Pavel v těsném závěsu za ním rok pátý. Dále kolegové Míra a Jarda, kteří nastoupili před rokem. Gratulujeme kluci!

A to je za měsíc únor vše.
Vaše HR Eli
#AwebSys #zivotVawebsysu #jeNamFajn #unor2023 #teambuilding #Brno