zarovka sipka kafe
#Blog   #SSL   #HTTP/2   #Agile   #Team   #News #GTM   #GA   #HTML

SAB Service turnaj

Aneb... den plný zážitků, překvapení a zvratů.

volleyball-499983_1280.jpg

Pár týdnu zpět jsme byli pozvání na SAB Service turnaj v beach volejbale, který je považován za jednu z největších akcí tohoto druhu v České republice. Nabídku jsme s radostí přijali!

Všechno to začalo už ve čtvrtek odpoledne cestou na vlak. V práci jsme se trochu zapomněli, a tak bylo třeba OPRAVDU spěchat. Díky bohu za tradičních patnáct minut zpoždění, které naše vlaky mívají, jinak bychom to nestihli. Cesta vlakem nám utekla. Po příjezdu do Prahy jsme se rozhodli nejprve ubytovat a následně si zajít na večeři. Den jsme zakončili v nedaleké hospůdce, kde jsme se posilnili trochou piva.

Následující ráno jsme hned po snídani vyrazili na turnaj. Po příchodu nás čekaly úsměvy servírek, hromady jídla, doprovodný program a spousta stánků s alkoholem. Docela příjemný páteční den v práci! :-) 


Po krátké rozcvičce přišel na řadu první zápas (A-Websys vs. Amundi). Náš tým nastoupil v sestavě Adam, Tomáš a Daniel. Souboj byl neúprosný, ale nakonec jsme se dočkali vítězství. 

V první rozřazovací skupině jsme získali celkem dvě vítězství. Díky tomu se nám podařilo pokročit do kategorie PROFI. Bohužel pro nás jsme hned první zápas prohráli a nedosáhli jsme tak na další postup. Nic ale nebylo ztraceno! Pořád jsme měli dost bodů k účasti v zápasech HOBBY. Po krátké pauze na oběd a pár pivech přišel na řadu další zápas (A-WebSys vs. Raiffeisenbank). Tentokrát v triu Adam, David a náš HR manažer Ondra. Ani v téhle sestavě jsme se nenechali zahanbit a nad Raiffkou jsme zvítězili :-)!

Přišlo pozdní odpoledne a s ním i první překvapení dne. Koncert Marka Ztraceného! Všichni účastníci i organizátoři se sešli před tribunou, aby si užili známého písničkáře a jeho skladby "Léto 95", "Sex s ex" nebo třeba "To se mi líbí".


Večer se pomalu blížil a naši kluci byli s každým dalším vítězstvím blíž a blíž celkové výhře. Ani jsme se nenadáli a bylo tady finále! Plní očekávání jsme nastoupili na kurt. Proti nám se ocitl tým finančních poradců AMJ. Souboj byl napínavý a skóre se v průběhu zápasu hned několikrát otočilo. Nakonec to skončilo výsledkem 11:15 pro A-WebSys :-) (Klukům gratulujeme!)


Den jsme zakončili barmanskou show a vyhlášením vítězů :-) 

Doufám, že i vy jste si pátek užili tak jako my!

Váš A-WebSys :-)