zarovka sipka kafe
#Blog   #SSL   #HTTP/2   #Agile   #Team   #News #GTM   #GA   #HTML

Šlápli jsme do toho

Už podruhé jsme se zúčastnili květnové hýbací akce Do práce na kole. Je čas zhodnotit přínosy a posbírat padlé.

DSC_6510.jpg
Na kilometry jsme sice zůstali kdesi v prachu u cesty za cyklistou z ČSOB, který na kole našlapal přes dva tisíce kilometrů, ale duch soutěže prostoupil naše všední dny v kanceláři a my věděli, že urvat další kilometr nás posune minimálně na žebříčku vlastní sebeúcty. Postavili jsme na startovní čáru dva týmy a do poslední chvíle nebylo jasné, který dosáhne lepšího kilometrového výsledku. Bude to ten, kde za sebou svým během zanechával dvacetikilometrové stopy náš jednatel David, nebo ten, kde ke konci soutěže kopli do vrtule programátoři vystupující pod označením "MHD stack overflow"? Drama je za námi, medajle jsou rozdány a zůstává otázka: byla to jenom květnová jednorázovka, nebo nás duch soutěže nakopnul natolik, že se nám kancelářská židle stane méně pohodlnou a nožky nás budou svrbět a žádat si pravidelnou dávku endorfinů?
Přinášíme zde drobnou anketu toho, co po DPNK zbylo a těšíme se na další ročník!
  • "Stačilo 20 km a měli jsme je! Přesto uznávám, že vyhrál lepší :-)"
  • "Bez této akce bych asi kolo ani nevytáhl, takže díky za to..."
  • "Květen mě naučil pravidelným procházkám a stále si držím svých 7 km denně"
  • "Perfektní rozhýbání před létem. Těším se na další ročník :)"
  • "Byl to boj, tvrdý boj, s druhým týmem i se sebou samým. Chvíli nahoře, chvíli dole. Hlavně ráno. Vzájemná motivace mi však pomohla udržet se v sedle, resp. na vlastních nohách, vydržet a zase nalézt krásu a zábavu v pohybu. Nakonec jsem i litoval, že to domů nemám dál. Skvělá akce, která nejen že vás donutí se hýbat, ale ztuží pracovní kolektiv a člověk si užije spoustu zábavy a objeví spoustu zajímavých míst cestou domů. Díky za to, za rok zas."
  • "Vždyť mám čas, tak si tu šalinu nechám ujet."
  • "Furt pršelo :-)"
  • "Se sluchátky v uších utíkal jeden kilometr za druhým jakoby nic.. Nejlepší možnost jak si po náročném pracovním dni provětrat hlavu :-)"