zarovka sipka kafe
#Blog   #SSL   #HTTP/2   #Agile   #Team   #News #GTM   #GA   #HTML

Vítejte v roce 2023!

První měsíc nového roku je u konce, tak nastal čas si shrnout ten minulý a říct vám o novinkách.

narozeniny .png

Vítáme vás roce 2023! Tento rok je pro A-WebSys významný - budeme totiž slavit 20 let své existence!

Loňský rok byl docela jízda a doufáme, že ani tento nebude výjimkou! Do naší AwebSysí party se připojilo 27 nových členů, vypili jsme 96 kg kávy, dohromady jsme odpracovali 96 000 hodin a zvýšili mzdy v průměru o 29%. 

V prosinci nás navštívil Mikuláš a ani anděl s čertem nechyběli. Tohle trio potěšilo všechny zaměstnance balíčkem sladkostí a ovoce na zub. Někteří kolegové řekli i básničku a dostali výslužku opravdu zaslouženě. Kolegové, kteří mají doma malé děti, dostali balíčky i pro ně. Celkově jsme si tedy udělali velice hezké předvánoční odpoledne.  


Další byl v prosinci na programu Vánoční večírek, který jsme si moc užili. Párty se konala v restauraci Jedna báseň. Před ním ale přišel Ježíšek a rozdal všem dárky. Kromě skvělého jídla a pití, jsme si zahráli A-WebSysí kvíz a virtuální realitu. Večírek jsme ukončili ve dvě hodiny ráno. 

Nový rok jsme zahájili nástupem dvou nových kolegů programátorů. Další nástupy jsou již na spadnutí. Jsme rádi, že se nováčkům u nás líbí a zapadli do naší velké rodiny. Náš plán pro letošní rok je jasný. Rozrůstat se alespoň stejně rychle jako v předešlých letech. Snad se nám to podaří! :) 


Řídíme se heslem “jídlo spojuje” a v letošním roce jsme začlenili do našeho programu novinku a tím jsou pravidelné pizza pátky každý měsíc. Ač jsme zprvu byli nejistí zájmem, nadšení v očích kolegů u slov “ pizza v práci” bylo k neuvěření. Všichni byli nadšení a nemohou se dočkat dalšího pizza pátku. Největší radost měl náš pan ředitel, který nevěděl, pro kterou si dát dřív. 

Tímto uzavíráme dnešní blog a brzy se opět můžete těšit na naše novinky!

Vaše HR Eliška