zarovka sipka kafe
#Blog   #SSL   #HTTP/2   #Agile   #Team   #News #GTM   #GA   #HTML

Beachvolejbalový turnaj

aneb jak to letos dopadlo

2.png

A-WebSys se po dvou letech zúčastnil SAB Service turnaje v plážovém volejbalu, který se konal 9.6.2022 v Praze. Jedná se o jednu z největších beach volejbalových akcí v České republice, která i přestože že je určená primárně pro kravaťáky, žádného tam nepotkáte.  Hlavním cílem turnaje je užít si zábavu a v ideálním případě i vyhrát. 

Tým A-WebSys tvořilo 5 členů našeho týmu - David, Ondra, Adam, Tomáš a Daniel.  Všichni společně vyrazili už den před turnajem z Brna do Prahy. Po příjezdu se ubytovali na hotelu a šli do nedaleké restaurace utužit tým a připravit se na další den. 

Druhý den ráno se po snídani plní nadšení a energie přesunuli na místo turnaje. Po registraci následovala rozcvička a hurá na první zápas. Kluci se po několika kolech v základní skupině probojovali až do pavouka hobby kategorie. Ve čtvrtfinále se však potkali s týmem, kterému (o chlup) podlehli a prohráli 15:13. Celkově se tak tým A-WebSys letos do finále nedostal a svou výhru z minula neobhájil. To ale nevadí, protože si užili skvělou atmosféru a plno zábavy. 

Moc si vážíme toho, že jsme mohli být součástí této krásné akce. 

Váš A-WebSys :-)