zarovka sipka kafe
#Blog   #SSL   #HTTP/2   #Agile   #Team   #News #GTM   #GA   #HTML

Naše kanceláře

Přinášíme pohled na naše nové kanceláře a život v nich! :-)

A-WebSys-Centrum-6.jpg
Naše kanceláře, v nichž trávíme již  třetí měsíc, konečně dostávají novou podobu a vypadají každým dnem lépe. Ústředním prvkem je (kromě zaměstnanců a elektroniky) příroda. I naše koberce symbolizují přírodu. Jsouzelené jako hlavní barva rostlin a všeho živého, hnědé jako půda a modré jako voda a nebe. 


R
ádi se obklopujeme květinami, kterých se snažíme mít co nejvíce, co nám světlo a prostor dovolí. Nutno dodat, že se nám o ně stará jeden z našich programátorů, který je zároveň i vyučeným zahradníkem!  Sloupy, jichž je tu požehnaně, by nám měly časem obrůst břečťany. Na to si ale ještě chvíli počkáme. 
 


š rest room tvoří hlavně šipky a fotbálek, který se tu hraje dost často (sama si chodím zahrát v podstatě každý den). Posezení se hodí na krátký odpočinek, nebo když si třeba s kolegou chcete dát svačinu a na chvíli vypnout (ale ne zas moc často, ať nám ta práce nestojí) :-D. 
 


Co se tý
če našeho vybavení, kvalita je nejdůležitější! Skvělé monitory jsou samozřejmostí. Pro programátory máme připravené hned dva (nebo jeden velký)
, aby se jim dobře pracovalo. Nové kanceláře si žádaly i nové stoly. Investovali jame proto do těch nejlepších polohovacích, které je možné zvednout natolik, že kromě sezení, mohou při práci pohodlně i stát. Stoly je možné naprogramovat tak, že se v určitý čas samy zvednou, či sníží.  


M
áme tu dvě zasedačky. Jednu velkou, z níž je krásný výhled na Malinovského náměstí a je určena pro větší meetingy, školení a jednu malou. V době oběda nám slouží jako jídelna, kde se scházíme na společné obědy. Pak tu máme dva menší meeting roomy, které jsou také velmi hezké a praktické, třeba na vyřízení hovorů či kratší meeting s kolegou. 



A když k nám přijdete na schůzku dříve, můžete si během čekání vychutnat kávu, či čaj v příjemném prostředí našeho lobby.


A to je vše, přátelé! Pokud se Vám naše kanceláře líbí, přijdťe na návštěvu. Rádi vám uvaříme třeba kávu nebo čaj dle vlastního výběru :-). 

Vaše HR Eli
#AwebSys #zivotVawebsysu #jeNamFajn #cerven2022 #novekancelare #Brno