zarovka sipka kafe
#Blog   #SSL   #HTTP/2   #Agile   #Team   #News #GTM   #GA   #HTML

Velká novinka!

Přejeme krásný březen. Možná si říkáte, proč jsme se tam dlouho neozvali? Inu, bylo celkem dost práce, ale dnes už vám můžeme ukázat aspoň její výsledek.

d4ff1583-7c84-422b-a8a6-f13552d47c4c.jpg

Pro začátek je třeba říct, proč tak velká odmlka! Covidové roky nám na síle neubraly (spíše naopak) noví lidé přibývají, projekty frčí a úspěchy jsou čím dál tím větší. S růstem je spojena jedna zásadní věc a tou je prostor. A ten už nám byl v našich milovaných kancelářích na Kounicové malý. 

Zkrátka a dobře jsme se
přestěhovali do nových kanceláří.  

Prostory jsme měli k dispozici už od listopadu loňského roku, ale díky Covidu, vánocům, nedostatku řemeslníků jsme se začali stěhovat až v pátek 4. 3. 2022. Jak to celé probíhalo, můžete vidět na fotce. Skladiště monitorů, kytek, náš starý rozbitý fotbálek (ano, hrajeme fakt aktivně a někteří z nás jsou dost soutěživí :-D).


Asi můžu mluvit za všechny - stěhování byl boj. Rozhodně to není jen tak, najít si vhodný prostor, uspořádat si ho k obrazu svému a pak do něj přestěhovat celou kancelář a všechny zaměstnance. Díky společnému úsilí nás všech se to ale podařilo! 

V pondělí 7. 3. 2022 jsme slavnostně (a radostně) přestřihli pásku v našem novém sídle na Kobližné 24, přímo v centru Brna.


Rozhodně ještě nejsme ve finále, to nám ještě chvíli potrvá. Ale ty nejdůležitější kroky jsou už hotové. Přikládám pár fotek “před a po” - pro představu, co se tady vlastně dělo. 

Nutno podotknout, že už dnes, to vypadá lépe a lépe. Z původního prostoru šlo pryč opravdu všechno, včetně koberců, někde se bouraly příčky a bylo potřeba vyřešit uspořádání všech kabelů (těch potřebujeme docela dost). 



V tuto chvíli už je většina věcí (a hlavně zaměstnanců) na svém novém místě. Jediné, co nám zatím opravdu chybí, jen nový fotbálek a zavěšené šipky. Ale na tom už se taky pracuje!


Tímto příspěvkem chceme za celý A-WebSys poděkovat všem, kteří se na stěhování aktivně podíleli a pomohli. 
Už se těšíme, jak nakonec budou naše kanceláře vypadat ve své finální podobě (nebojte, velmi rádi o tom zase napíšeme), a hlavně na to všechno co tady ještě zažijeme! 

Vaše HR manažerka Eli.
#A-WebSys #zivotVa-websysu #jeNamFajn #brezen2022 #stehovani #novekancelare #Brno