zarovka sipka kafe
#Blog   #SSL   #HTTP/2   #Agile   #Team   #News #GTM   #GA   #HTML

FinFest

Aneb.. jak si stojíme na trhu finančních profesionálů

the-audience-the-public-lecture-lecture-the-next.jpg
20. listopadu 2019 proběhl festival FinFest, který je považován za jednu z nejvýznamnějších nezávislých konferencí finančních a realitních profesionálů v České republice. Během jednoho dne se zde vystřídalo obrovské množství významných řečníků a nespočet diskuzí, přednášek i workshopů. A ani my jsme nechyběli!

Samotná akce se uskutečnila na okraji Prahy v kongresovém hotelu Clarion. Sešlo se zde více než 1300 účastníků a 60 partnerských organizací. Společnost A-WebSys měla během dne k dispozici prezentační stánek, na kterém jsme představili jeden z našich nejnovějších projektů Relogio.


Jak už víte z minulého článku, jedná se o platformu, která umožňuje zrealizovat SW produkt v podobě multiplatformní aplikace, upravené přímo pro zákazníka, které jsou primárně zaměřeny na efektivní prezentaci společnosti, služeb a produktů. Řešení podporuje elektronický podpis, plně nahrazuje klasické formuláře a díky užitečným funkcím usnadňuje sběr klientských dat. ( více na www.relogio.cz )

 

Samotná platforma byla k dispozici přímo na stánku, kde se s ní mohli návštěvníci festivalu seznámit. Nechyběla ani video-prezentace, kterou střídal živý vstup a promítání aplikace formou mirroringu přímo z našeho zařízení. Na místě byl Marek Sedláček, náš projektový manažer, který zájemcům o řešení Relogio zodpovídal všechny dotazy.

V rámci festivalu proběhla soutěž o aplikaci roku. Do hlasování byl zařazen i projekt Anakin od společnosti Partners Financial Services, a.s., který je postavený na platformě Relogio a na jehož vývoji se podílíme. Projekt postoupil mezi šest nejlepších a stal se tak finalistou pro rok 2019. Konkrétní výsledky nejsou prozatím známy a tak i my, stejně jako všichni ostatní, netrpělivě čekáme, jak vše dopadne.  

Váš tým,
A-WebSys !