zarovka sipka kafe
#Blog   #SSL   #HTTP/2   #Agile   #Team   #News #GTM   #GA   #HTML

Vánoční večírek

Aneb.. jak si užít sváteční náladu i v práci :)

4.png

„Vánoce jsou za dveřmi!“  Věta, která v mnohých z nás dokáže vyvolat štěstí a radost, v jiných naopak pocit úzkosti a paniky. Pomalu, ale jistě se každý z nás těší na blížící se Vánoční pohodu, kterou však předchází stres a neustálý spěch ve snaze nakoupit dárky pro své nejbližší, napéct cukroví nebo zdárně ukončit rok bez pracovních restů. Proto je důležité umět si tento předvánoční maraton zpříjemnit, jak jen to jde.

A my v A-WebSys víme jak na to!

Před pár dny jsme s celým týmem vyrazili do ulic užít si náš předvánoční večírek. Všechno to začalo kolem třetí hodiny, kdy jsme opustili naše kanceláře. První zastávka? Bowling!


Hned při příchodu se v nás všech probudil soutěžní duch. Od prvního okamžiku bylo vidět, že výhra nebude zadarmo. Po dvou hodinách usilovného boje soutěž skončila a naše nová putovní trofej našla svého prvního majitele. Gratulujeme!

Jak je známo, správná firemní akce by měla zahrnovat nejen parádní zábavu, ale i dobré jídlo a dostatek alkoholu pro všechny. Proto jsme se hned po našem malém turnaji přesunuli do nedaleké restaurace K1. Večeři jsme zahájili krátkým proslovem a ohlédnutím za našimi úspěchy v minulém roce. Dobrá nálada se stupňovala. Atmosféru podtrhlo i vynikající jídlo a skvělé pití. Na stole se objevovaly steaky, burgery a velké množství dalších specialit. Pro fajnšmekry tady bylo i kávové pivo!


A protože se Vánoční večírek neobejde bez dárečků, dostal každý z nás balíček, ze kterého se muže těšit nejen v práci, ale i doma :). Na závěr nechybělo ani překvapení, které si pro nás připravil náš kolega Honza. Malá soutěž nesoucí se v duchu devadesátek, díky které mnozí z nás zavzpomínali na počítačové hry svého dětství a na vymlácené entery starých klávesnic.

Doufáme, že i vy si užíváte svátků tak jako my!

Veselé Vánoce!