zarovka sipka kafe
#Blog   #SSL   #HTTP/2   #Agile   #Team   #News #GTM   #GA   #HTML

Prodejte více díky aplikaci RELOGIO

V A-WebSys to není jen o zakázkovém vývoji. Usilovně pracujeme na vlastním produktu RELOGIO, multiplatformní aplikaci, díky které je cross-selling a upselling hračkou.

relogio-ipad.jpg

Na počátku byla potřeba.

RELOGIO jako produkt vzniklo na základě potřeby našeho dlouholetého zákazníka,  společnosti Partners. Partners chtěli dát poradcům k dispozici jednoduchý a silný nástroj, který jim umožní sestavit prezentaci na míru zákazníkovi jako skládačku.

Ve finančním poradenství na prezentaci samozřejmě velmi záleží. Čím více relevantní prezentace je, tím větší je šance na dotažení obchodu. Vedle relevance bojují poradci i s časem. Všichni jsou zaneprázdnění, i koncoví klienti Partners. Proto bylo potřeba nejen nahradit zdlouhavé papírové prezentace, ale koncovému klientovi servírovat personalizovanou formou opravdu relevantní informace, zapojit a podpořit jeho zájem a v poslední řadě umožnit jeho okamžitou akvizici.
A proto vzniklo RELOGIO. (Pozn.: V Partners je RELOGIO obrandované jako “Anakin”)

Interaktivní prezentace

V Relogiu se prezentace sama mění na základě vstupů, které poradce či obchodník získají na obchodní schůzce face-to-face od klienta. Vstupy poradce rovnou vkládá do aplikace a jednotlivé slidy prezentace se mění na základě těchto hodnot.

Aplikace Relogio vám kupříkladu zvizualizuje vaši finanční budoucnost na základě toho, jaký máte čistý měsíční příjem a jaké je vaše aktuální finanční portfolio. Stačí aplikaci říci, že si ve 30 letech chcete pořídit rodinný dům a ve 32 druhé dítě. Obratem máte finanční vizualizaci odpovídající vašim potřebám, kterou můžete klientovi ukázat. Vedle této modelace mu můžete ukázat také vizualizaci financí, které by měl k dispozici, kdyby investoval. A prodej investičního produktu je na světě.

Podpora cross-sellingu a upsellingu

Díky interaktivní prezentaci v Relogiu se obchodníkovi otevírají možnosti lépe prodávat okrajové produkty, které tak často neprodává. Vedle hlavního produktu RELOGIO dokáže na základě vstupních dat navrhnout i další relevantní produkty z portfolia, které jsou pro koncového klienta užitečné.

Pro koho je RELOGIO?

Jestliže máte několikačlenný tým obchodníků a v portfoliu více produktů, RELOGIO pro vás představuje užitečnou aplikaci, která dokáže zvýšit vaše zisky. RELOGIO primárně využijí klienti ze sektoru finančních služeb (banky, pojišťovny, finanční poradenství) a z realitního sektoru.

Podporované platformy

RELOGIO je k dispozici pro platformy operačními systémy iOS (iPhone, iPad), Windows a MacOS. S distribucí na firemní zařízení vám rádi pomůžeme.

Nominace na aplikaci roku

Aplikace Anakin od společnosti Partners, která je postavená na platformě RELOGIO, byla v rámci největšího finančního a realitního festivalu FinFest nominovaná na aplikaci roku a postoupila mezi 6 finalistů. Na akci samozřejmě nebudeme chybět a účastníme se ji jako partneři. 

Zaujalo vás RELOGIO? Rádi vám aplikaci předvedeme, abyste si sami mohli vyzkoušet, v čem vám může pomoci. 

Domluvit schůzku si můžete zde.

Více informací o aplikaci a přehled všech jejích funkcí najdete na webu relogio.cz.