zarovka sipka kafe
#Blog   #SSL   #HTTP/2   #Agile   #Team   #News #GTM   #GA   #HTML

Krása stáří

Jak se na blogu IT firmy, která vyvíjí moderní webové aplikace, vzalo právě toto téma?

kalendar.jpg

Ještě doplním, že věkový průměr ve firmě je kolem 30ti let a moc žen mezi námi nenajdete (čest výjimkám!)

Inu to bylo tak...

Už v loňském roce jsme upustili od tradice zasílání fyzických vánočních dárků našim klientům a řekli jsme si: Co takhle věnovat peníze, které vynakládáme na vánoční dárky, na nějakou dobrou věc a přispět tak spolu s našimi partnery a klienty k tomu, aby byl svět o trochu lepším místem? Díky osobním vazbám jsme našli Domov pro seniory Koniklecová v Brně, kde naši pomoc přivítali, a my jsme vloni mohli podpořit projekt zooterapie - návštěv zvířat v Domově pro seniory - a vnést tak do života jeho obyvatel příjemné chvíle v přítomnosti speciálně vycvičených psů a koní.


V letošním roce jsme společně s Domovem napomohli vzniku kalendáře klientek, který je výsledkem dvou odpolední strávených v péči kadeřnice, vizážistky a fotografky (každá klientka s nimi strávila pouhých 20 minut!). Při listování celobarevnými fotografiemi čupr babiček, které na vás shlížejí s jiskrou v oku, nelze než potvrdit známé úsloví, že krása kvete v každém věku. Moc nás těší, že jsme byli u toho, když se klientky Domova staly modelkami, a že kalendáře potěší jejich rodinné příslušníky a budou i jim samotným připomínat, že dobře vypadat, mít kladný vztah k životu a šířit kolem sebe pozitivní energii nejsou jen výsady mládí, ale že si je člověk může uchovat i ve zralém věku. Vždyť stáří je prima a patří k životu!


Obrazová reportáž ze slavnostního křtu kalendáře:

https://www.kon.brnods.cz/ze-zivota-domova/aktuality/podzimni-zabava-a-krest-kalendare-krasna-2019


P.S.: Nápad vytvořit kalendář vznikl už loni úplně náhodou, když s Domovem pro seniory v rámci projektu Ježíškova vnoučata navázala spolupráci fotografka Zuzana Bokůvková. Pokud projekt neznáte, mrkněte na to, bezva způsob, jak udělat radost někomu dříve narozenému.