zarovka sipka kafe
#Blog   #SSL   #HTTP/2   #Agile   #Team   #News #GTM   #GA   #HTML

Prázdniny v kostce

...aneb jak jsme si užili posledních pár měsíců!

444.png
Život v A-WebSysu není jen o práci, ale také o zábavě a proto jsme se rozhodli pro menší rekapitulaci posledních měsíců, tak aby jste i vy věděli, co se u nás dějě! Protože máme terasu, které je potřeba v letních měsících pořádně využít, rozhodli jsme se jako červencový teambuilding uspořádat Grilovačku na terase. Kromě skvělého menu, skládajícího se z grilovaného masa, sýrů nebo zeleniny, jsme si užili velice zábavný turnaj ve fotbálku, zahráli jsme si šipky a nechyběla ani živá hudba. Všichni jsme si to náležitě užili! 


Další co stojí za zmínku je náš celofiremní meeting. Pondělí, které začíná poradou, může znít dost děsivě, to ale v A-Web Sysu neplatí. My si to tady totiž umíme udělat hezké, proto se k pondělní poradě přidala i skvělá snídaně, která vykouzlila úsměv na tváři všem zúčastněným. Kdo se nemohl účastnit osobně (a přišel o skvělé jídlo), byl Martin, který nám aspoň přes obrazovku prozradil všechny technické novinky. Dále jsme si řekli, které projekty jsme úspěšně zakončili a co vše nás do budoucna čeká. A že toho bude!



A protože máme rádi dobroty, uspořádali jsme si rovnou i palačinkové úterý a ochutnávku energy drinků.


Začátkem srpna jsme ještě stihli další teambuilding, tentokrát jsme se pořádně zapotili při laser game a následně to došli zapít pivkem, a nesmělo chybět ani něco dobrého. Takový půlmetrový hot dog přišel vhod :)

A nebojte, rozhodně se můžete těšit na zářijovou rekapitulaci, protože toho máme před sebou opravdu hodně!

Vaše HR manažerka Eliška 
#A-WebSys #zivotVa-websysu #porada #jeNamFajn