zarovka sipka kafe
#Blog   #SSL   #HTTP/2   #Agile   #Team   #News #GTM   #GA   #HTML

Podzimní střípky

...aneb zářijové oslavy

A-WebSys-progr-3.jpg

Již jsme odvedli děti do škol(k)y, ráno už oblékáme bundy, ale do práce se těšíme pořád stejně. Září v A-WebSysu bylo totiž ve znamení oslav – znáte to, kdo chce slavit, důvod si vždycky najde. My ani nemuseli hledat dlouho.

Den programátorů, který se slaví 256. den v roce, připadl tentokrát na pondělí 13. 9. 2021 a tento den je také uváděn jako Mezinárodní den čokolády. Tohle spojení se skvěle nabízelo k menší akcičce – programátorů a milovníků čokolády tu máme poměrně hodně (to jste nečekali, co?). Proto jsme si udělali ochutnávku různých čokolád a nakoupili hromadu chlebíčků (které my moc rádi!).

Den programátorů

 

Dále se nám stalo, že nám jednoho pondělního odpoledne kolega Pavel jen tak oznámil, že se oženil. K tomu všemu překvapení donesl hromadu dobrot – hlavně frgálů, tak zas byla dobrá sváča a další důvod slavit.

Některé lidi trápí otázka, zda bylo nejdřív vejce a pak slepice. U nás se to ale neslo v duchu – dám si nejdřív chlebíček nebo frgál ? Nebo snad muffin, medovník nebo čokoládu?

Frgál nebo chlebíček ?


A aby toho nebylo málo, měli jsme i významné výročí, protože náš grafik Martin slavil již 10 let ve firmě, a takový Karel dokonce 15 let! A to už je panečku důvod k oslavě. Tak jsme to 23. 9. 2021 všechno oslavili. Měli jsme to tak trochu místo zářijového teambuildingu, protože na ten jinak mezi těmi všemi oslavami nebyl čas. Tak jsme si vyrobili nějaké jednohubky, nakoupili různé dobroty a oslavili to (možná posledním letošním) posezením na terase až do večerních hodin.


Stejně jako rádi slavíme, tak se i rádi vzděláváme. Kolega Dan uspořádal menší přednášku na téma "od špatného používání ref v Akele k lepšímu výběru kolekcí do API".
Možná to tak nevypadá, ale k tomu všemu stíháme i velmi pilně pracovat. Ale o tom si povíme zase až příště.

Vaše HR manažerka Eliška 
#A-WebSys #zivotVa-websysu #oslava #jeNamFajn #zari