zarovka sipka kafe
#Blog   #SSL   #HTTP/2   #Agile   #Team   #News #GTM   #GA   #HTML

Říjnové shrnutí

Ufff, už je tady listopad, za chvíli vánoce a rok 2021 skončí. Utíká to docela rychle, nemyslíte? Nám říjen utekl mrknutím oka, ale i tak jsme zase něco stihli. A to jak pracovat, tak se i bavit.

A-WebSys-louceni.jpg

Nečekaně jsme opět slavili, aneb v práci je potřeba si to udělat hezké. 5. října je Den úsměvů, takže jsme slavili dobrůtkami, které opravdu vykouzlily úsměv na tváři nejednoho kolegy/kolegyně. Pro ty, komu se zrovna nechtělo usmívat jsem nachystala papírový úsměv (protože co si budem, občas dobrá nálada prostě není a je potřeba jí trochu pomoct. A pro všechny případy mám ty úsměvy schované v šuplíku). 

Dále to pak bylo hodně o práci, práci a zase práci, fotbálek, šipky, práce a práce. Takže udělat si říjnový teambuilding bylo celkem důležité, člověk by měl i odpočívat. Ve čtvrtek 28.10. byl státní svátek, takže se středa 27.10. úplně nabízela pro uspořádání teambuildingu, tentokrát to byl Herní večer. O hry a hráče tady nikdy není nouze, zahráli jsme si třeba Nemesis, Telepatii, Dobble, Výbušná koťátka, Muffin time...no rozhodně to není všechno :) Večer se nám rozhodně vydařil a protože někteří z nás disponují celkem slušnou sbírkou her, takže už tu padl nápad, že místo pravidelného pátečního pokeru to budeme střídat s deskovkami. 

Víte, že byl 29. října Mezinárodní den internetu? Dá se totiž říct, že tímto dnem v roce 1969 odstartovala éra internetu. Ještě tedy ne úplně takového, jaký ho známe dnes. Ale i tak to byla pecka! Tenhle internetový dinosaurus se jmenoval ARPANet (Advanced Research Project Agency Network) a vymysleli ho dva chytří pánové z Kalifornie. Vytvořili komunikační protorol TCP/IP, na kterém je dnes vystavena celosvětová síť. Šlo vlastně o první komunikaci mezi dvěma vzdálenými počítači. 

Tak, to bylo malé okénko do minulosti a teď už se budeme jen dívat do budoucnosti. Která bude snad jen ... (doplňte si vaší oblíbenou barvu:))
Vaše HR manažerka Eli.
#A-WebSys #zivotVa-websysu #jeNamFajn #rijen #teambuilding #hernivecer #denInternetu